خانهرسپیاکستانگو
اکستانگو

اکستانگو

1 دقیقه زمان برای مطالعه

چای کیسه ای گل گاو زبان نیوشا : 2 عدد
ماست خامه ای : 3 قاشق غذاخوری 
عسل : 4 قاشق غذاخوری 
پودر لیمو عمانی : 1/2 قاشق چایخوری 
بهار نارنج : 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :
ابتدا چای کیسه ای گل گاو زبان را با یک لیوان آبجوش دم می کنیم ، کمی به آن گرد لیمو عمانی و بهار نارنج اضافه می کنیم ، اگر گرد لیمو عمانی نبود از آب لیمو تازه نیز می شود استفاده کرد . عسل را به آن اضافه می کنیم تا شیرینی لازم را بدست آورد و سپس دم نوش را در یخچال می گذاریم تا سرد شود، مخلوط را صاف کرده و به آن ماست خامه ای اضافه و نوش جان می کنیم .

نظر دهید

سبد خرید

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare