خانهرسپیاکستانگو
اکستانگو

اکستانگو

1 دقیقه زمان برای مطالعه

چای کیسه ای گل گاو زبان نیوشا : 2 عدد
ماست خامه ای : 3 قاشق غذاخوری 
عسل : 4 قاشق غذاخوری 
پودر لیمو عمانی : 1/2 قاشق چایخوری 
بهار نارنج : 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :
ابتدا چای کیسه ای گل گاو زبان را با یک لیوان آبجوش دم می کنیم ، کمی به آن گرد لیمو عمانی و بهار نارنج اضافه می کنیم ، اگر گرد لیمو عمانی نبود از آب لیمو تازه نیز می شود استفاده کرد . عسل را به آن اضافه می کنیم تا شیرینی لازم را بدست آورد و سپس دم نوش را در یخچال می گذاریم تا سرد شود، مخلوط را صاف کرده و به آن ماست خامه ای اضافه و نوش جان می کنیم .

نظر دهید

سبد خرید

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • Custom attributes
  • زمینه های دلخواه
مقایسه