دمنوشها یا چایهای گیاهی که به آنها اصطلاحا «تیزان» نیز گفته میشود معمولا از خیساندن گلها یا برگهای گیاهان دارویی مختلف در آب گرم تهیه میشوند. البته هنگام تهیه انواع چای میتوان از سایر بخشهای گیاهان مانند ساقه، دانهها، پوست و ریشه نیز استفاده کرد.
امروزه مصرف دمنوشهای گیاهی به دلیل خواص عالی آنها بسیار پرطرفدار شده است و حتی پزشکانی در این زمینه با عنوان متخصصان طب سنتی شروع به تجویز آنها برای رفع بیماریها و مشکلات سلامتی کردهاند. از نظر بسیاری از کارشناسان، تاریخچه انواع دمنوش به کشور هند بر میگردد، کشوری که در حال حاضر نیز به دلیل تنوع بالای ادویههای معطر و طعمدهنده خود بسیار معروف است.
کشور چین نیز قدمت بالایی در این زمینه دارد و از زمان کشف گیاهان دارویی، برای بهبود بیماریها و ارتقای سلامت جسم و روان مردم خود از آنها استفاده میکند.
پیشنهاد ویژه ویانا نوش
مخلوط چای سیاه و بهارنارنج
تومان49.000مخلوط چای سیاه و آلبالو
تومان38.000چای سیاه شکسته و دارجیلینگ مثلثی
تومان42.000روغن تخمه کدو
ناموجوددمنوش خالص فلفل کوهی
تومان43.000چای سیاه شکسته و دارجیلینگ
تومان42.000از محبوبترین چایها میان مردم چین میتوان به چای گوآوا، چای سبز، چای سنجد جیلان، چای زنجبیلی و چای میوه جگر زلیخا که در کاهش کلسترول بسیار موثر است اشاره کرد.
در ادامه قصد داریم شما را با انواع دمنوش و خواص هرکدام برای سلامتی آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید!